Kjære kunde!

Den 27. april blir det endelig gjenåpning av vår salong, - men litt etter litt.
De nye kravene for smittevern vil innebære flere restriksjoner på hvordan vi skal drive salongen, og det er lite sannsynlig at det blir rom for full produksjon den første tiden.
Vi kommer til å måtte gå igjennom de aktiviteter, rutiner og endringer som er nødvendig for å starte opp en "Trygg Salong" for Zik Zak Frisører. Vi ønsker å forholde oss til den bransjestandarden som ivaretar ny kompetanse og smittevern- håndtering på best mulig måte for dere kunder, og for oss frisører. Denne skal være klar 20. april. Vi vet allerede at to meters regelen vil gjelde, noe som betyr at vi ikke kan være for mange på jobb samtidig.

Når våre retningslinjer er på plass, vil vi ta kontakt med hver og en av Dere som har hatt time hos oss i det stengte tidsrommet, for å tilby dere ny time. Det vil derfor nå ikke være mulig å kunne bestille time i uke 18, 19 og 20, da disse er forbeholdt alle våre kunder som ikke fikk benyttet sin time.
Vi vil åpner opp igjen for timebestilling på app og nett i dette tidsrom så fort vi har kontroll på situasjonen.

Vi lover Dere å stå "sterke og klare", og vi skal strekke oss langt...
- men på en trygg og forsvarlig måte for oss alle!

Vi, Zik Zak Frisører vil gjøre det vi kan for å finne tilbake til den gode, trygge og hyggelige atmosfæren til tross for situasjonen. Vi gleder oss til å se Dere!
#tavarepåhverandre

Med vennlig hilsen Trine

Artikkelbilde - Kjære kunde!

Flere nyheter