Kjære alle våre kunder...


- og alle dere som ønsker å reise utenlands i sommer!

Vi har hatt en helt utrolig flott oppstart etter 27. april 2020.
Det har for oss vært helt fantastisk å være tilbake på jobb igjen. Både vi frisører og dere kunder har følt trygghet, og det har føltes godt for oss alle. Vi vasker, spriter og er litt strenge, ?? men ønsker å fortsette videre med alle våre «strenge» pålagte tiltak for fortsatt skape en «Trygg Salong» for oss alle.

- Vaske hender med såpe og vann.
- Ingen mobil.
- Ingen blader.
- Ingen kaffe
... men vann (av helsemessige grunner når det er varmt).

I disse dager har Norge åpnet opp grensene og man kan igjen reise utenlands, - noe vi vet mange har savnet og ønsker å benytte seg av.
I den forbindelse ønsker Zik Zak Frisører å stramme inn smittevernet på dette området også, av hensyn til våre kunder som tilhører risiko gruppen, og oss selv som jobber tett på mange mennesker hver eneste dag. Vi har dessverre sett de siste dagene at det er blitt en økning av covid-19 smitte selv fra de tryggeste «grønne» landene.

Derfor håper, og ønsker vi at alle våre kunder som har vært på utenlandsreise i sommer venter i 10 dager etter hjemkomst før dere kommer til oss. Deretter er dere hjertelig velkommen til ett hyggelig frisør besøk hos oss hvor vi lover å ta godt vare på både deg og håret ditt...

Håper på forståelse for dette,
- ha en fortsatt flott sommer!!!

Med vennlig hilsen Zik Zak Frisører.
Artikkelbilde -  Kjære alle våre kunder...

Flere nyheter